Jídelníček

ÚNOR

24.02.
Polévka z rybího filé         Drůbeží rizoto, strouhaný sýr, čalamáda, čaj ovoc.
ALERGENY 4,7,9                           7,1
25.02.
Pohanková se zeleninou          Duš.vepř.kýta, rajská omáčka, těstoviny, čaj limet.
ALERGENY 9                                         1a,3,9
26.02.
Hrstková                     Gnocchi s vejcem a cibulkou, ster.okurek, jogurt, čaj ovoc.
ALERGENY 1a,9                                    1a,3,7,10
27.02.
Zeleninová s cizrnovými nudlič.              Segedinský guláš, houskový knedlík, čaj ovoc.
ALERGENY 9                                                               1a,3,7,10,12
28.02.
Kulajda                                         Rybí prsty, bram.kaše, kečup, vanilkové mléko
ALERGENY 1a,7,9                                          1,1a,4,7

 

 

RAŽENÍ STRAVENEK

RÁNO SE RAZÍ STRAVENKA DO 7:20 HOD. V KANČELÁŘI ÚČETNÍ:

  • PO NEPŘÍTOMNOSTI ŽÁKA VE ŠKOLE S OMLUVENKOU V ŽÁKOVSKÉ KNÍŽCE

 

Přejeme dobrou chuť.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Obědy vaří:
Základní škola Trnava, okr. Zlín
Školní jídelna

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2. Korýši
a výrobky z nich

3. Vejce
a výrobky z nich

4. Ryby
a výrobky z nich

5. Podzemnice olejná (arašídy)
a výrobky z nich

6. Sójové boby (sója)
a výrobky z nich

7. Mléko
a výrobky z něj

8. Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9. Celer
a výrobky z něj

10. Hořčice
a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam)
a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13. Vlčí bob (lupina)
a výrobky z něj

Comments are closed.