Talentová soutěž Moravia talent

Dobrý den,ráda bych Vás touto formou informovala o talentové soutěži pro děti Moravia talent. Pro nadané děti jsou připravené tři kategorie – zpěv, tanec a hra na hudební nástroj. Každá kategorie se člení na dvě věkové skupiny. Do soutěže se mohou zapojit děti ve věku od 6 do 18 let z celé Moravy.Cílem Moravia talentu je dát nadaným dětem příležitost předvést ostatním, co umí, ukázat jim nové možnosti, odměnit je za jejich snahu a motivovat k dalšímu rozvoji. Jsou vítání všichni, kteří mají chuť vyzkoušet si vystoupení na veřejnosti v profesionálních podmínkách a vyslechnout si ohodnocení odborné poroty. Záštitu nad odbornou porotou pro letošní ročník převzala Základní umělecká škola Morava.

Odměnou budou dětem věcné dary od partnerů Moravia talentu – dárkové poukazy na hudební nástroje, vstupenky na Holešovskou regatu, tablety od společnosti HP Tronic a pro hudební skupiny dokonce možnost vystupovat přímo na festivalu Holešovská regata.

První kolo soutěže proběhne 17. května 2014 v sálu Masters of Rock Cafe na Čepkově ve Zlíně. Finálový večer bude na stejném místě v sobotu 7. června 2014.

Děti se přihlašují vyplněním on-line přihlášky na webu www.moraviatalent.cz.

Registrace účastníků je možná do 30. dubna 2014.

Talentovou soutěž pořádá obecně prospěšná společnost Aktivně životem o.p.s.

S pozdravem a přáním hezkého dne.

cid:image001.gif@01CD764C.DCF7ECC0

Mgr. Věra Stojarová

ředitelka

Tyršovo nábřeží 760, 760 01 Zlín

 

GSM: 730 516 698
e-mail: az@aktivnezivotem.cz
web: www.aktivnezivotem.cz

This entry was posted in Archiv 13/14. Bookmark the permalink.

Comments are closed.