Jídelníček

Leden 2018

22.01.
Špenátová       Přírodní kuřecí prsa, rýže parboiled, kompot, čaj s citr.
ALERGENY 1a,3,7,9                   1a,3,6,7,9,13
23.01.
Hrachová s opeč.houskou          Mletý řízek, bram.kaše, okur.salát, čaj ovoc.
ALERGENY 1a,9                                    1a,3,5,6,7,8,9,11,13
24.01.
Zeleninová s drobenkou        Vepřové pečené maso, duš.zelí, houskový knedlík, čaj ovoc.
ALERGENY 1a,9                                        1a,3,10,12
25.01.
Houbová                        Lečo s uzeninou, chléb, ovoce, čaj s citr.
ALERGENY 1a,9                            1a,b,10,12
26.01.
Drůbková s jáhly a hráškem           Koprová omáčka, vejce, vař.brambor, čaj ovoc.
ALERGENY 1a,3,9                                                   1a,3,7

 

Přejeme dobrou chuť.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Obědy vaří:
Základní škola Trnava, okr. Zlín
Školní jídelna

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2. Korýši
a výrobky z nich

3. Vejce
a výrobky z nich

4. Ryby
a výrobky z nich

5. Podzemnice olejná (arašídy)
a výrobky z nich

6. Sójové boby (sója)
a výrobky z nich

7. Mléko
a výrobky z něj

8. Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9. Celer
a výrobky z něj

10. Hořčice
a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam)
a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13. Vlčí bob (lupina)
a výrobky z něj

Comments are closed.