Jídelníček

Červen 2018

25.06.
Z červené čočky        Boloňské špagety, strouhaný sýr eidam, voda se sir.
ALERGENY 1a,9                              1a,3,6,7,9,10,13
26.06.
Zeleninová s bramborem                Masová směs, smaž.hranolky, kečup, voda se sir.
ALERGENY 1a,9                                                    1,3,6,7,9,10,13
27.06.
Italská s kuskusem    Gnocchi s perníkem,cukrem, máslem, ovoce, voda se sir.
ALERGENY 1a,3,9                       1,3,7
28.06.
Hráškový krém s krutony             Vepř.panenka po cikánsku, duš.rýže parboiled, voda se sir.
ALERGENY 1a,7,9                                               9

 

Přejeme dobrou chuť.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Obědy vaří:
Základní škola Trnava, okr. Zlín
Školní jídelna

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2. Korýši
a výrobky z nich

3. Vejce
a výrobky z nich

4. Ryby
a výrobky z nich

5. Podzemnice olejná (arašídy)
a výrobky z nich

6. Sójové boby (sója)
a výrobky z nich

7. Mléko
a výrobky z něj

8. Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9. Celer
a výrobky z něj

10. Hořčice
a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam)
a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13. Vlčí bob (lupina)
a výrobky z něj

Comments are closed.