Jídelníček

KVĚTEN 2018

21.05.
Hrachová s uz.masem         Boloňské špagety se sýrem eidamem, čaj ovoc.
ALERGENY 1a,9                                  1a,3,6,7,9,10,13
22.05.
Kuřecí vývar s nudlemi              Pečené kuřecí stehno, bram.kaše, kompot, čaj ovoc.
ALERGENY 1a.3,9                                             7
23.05.
Květáková                    Čočka na kyselo se zelím a párkem, chléb, ovoce, čaj s citr.
ALERGENY 1a,9                                                   1a,b,10,11,12
24.05.
Česneková s chlebovými krutony           Kuřecí nudličky na smetaně, těstoviny, čaj s ovoc.
ALERGENY 1a,b,9                                                              1a,3,7
25.05.
Zeleninová s kuskusem                       Dušený špenát, vař.brambor s vejcem, sir.voda
ALERGENY 1a,3,9                                                                       1a,3

Přejeme dobrou chuť.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Obědy vaří:
Základní škola Trnava, okr. Zlín
Školní jídelna

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2. Korýši
a výrobky z nich

3. Vejce
a výrobky z nich

4. Ryby
a výrobky z nich

5. Podzemnice olejná (arašídy)
a výrobky z nich

6. Sójové boby (sója)
a výrobky z nich

7. Mléko
a výrobky z něj

8. Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9. Celer
a výrobky z něj

10. Hořčice
a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam)
a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13. Vlčí bob (lupina)
a výrobky z něj

Comments are closed.